Nou blog de l’autor

En primer lloc, us desitjo un feliç any 2007, ple de bones intencions i de conceptes filosòfics. En segon lloc, aprofito per informar-vos del naixement del meu blog personal, titulat Meditacions des de l'esfera. Això no implica ni de bon tros que abandoni el Bloc de Filosofia, que tornarà coincidint amb la represa del curs amb nous temes per a la reflexió.  

[@more@]

Quant a cyrius

Encara que el meu nic en aquest blog és Cyrius, el meu nom en el món real és Enric Gil, tinc 37 anys i sóc professor de Filosofia en un Centre de Secundària. Alhora treballo com a consultor de la UOC i estic preparant el treball de recerca per al Doctorat en Societat de la Informació, també a la UOC.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.