Nou blog per al nou any

Com havia arribat el moment de renovar les il·lusions, he obert un nou edublog, la versió 2.0 de l'antic Bloc de Filosofia (que tanco ja definitivament), adaptat als nous temps i amb la g afegida d'acord amb els criteris del lingüista Bibiloni. Us convido a visitar-lo.

[@more@]

Quant a cyrius

Encara que el meu nic en aquest blog és Cyrius, el meu nom en el món real és Enric Gil, tinc 37 anys i sóc professor de Filosofia en un Centre de Secundària. Alhora treballo com a consultor de la UOC i estic preparant el treball de recerca per al Doctorat en Societat de la Informació, també a la UOC.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Nou blog per al nou any

  1. Dasein diu:

    Buenas! Te invito a participar en mi foro de filosofía y demás cosas: http://s2.elforo.de/filohistoria

  2. hola,

    info sobre mi libro “Sentido común y democracia” y otros libros míos:

    http://www.bubok.es/libro/detalles/6047/SENTIDO-COMUN-Y-DEMOCRACIA-Textos-complementarios

Els comentaris estan tancats.